Clienti. Parteneri.

Clientii Ex Libris sunt din cele mai variate domenii – de la producatori de haine, trusturi de presa sau companii din industria alimentara, la case de productie muzicale si de film, lanturi farmaceutice, incluzand agentii de publicitate si producatori de inghetata.

Pentru toti ne straduim la fel, de fiecare data. Majoritatea clientilor revin cu comenzi, iar lucrul acesta ne bucura si ne onoreaza.

Si ne mai bucura faptul ca avem clienti atat de diversi, cu lucrari si cerinte variate. Fiecare lucrare noua este pentru noi o provocare si contribuie la experienta noastra de tipografie de top.


Audio-video

Suntem lideri nationali in productia de ambalaje din carton pentru discuri audio-video. Digipack-ul este cea mai moderna si eleganta forma de a "imbraca"  discuri (CD-uri sau DVD-uri). Nu ne rezumam insa la solutii standardizate. Cream adesea ambajale inovatoare pentru colectii de discuri, antologii, audio-book-uri. (mai mult)

Industria inghetatei


Suntem un jucator important in piata ambalajelor si promotionalelor pentru industria inghetatei. Lucram cu cei mai mari producatori si avem experienta bogata, de la productia etichetelor sau capacelor pana la forme mult mai sofisticate de ambalare a produselor. (mai mult)


Corporatii si servicii


Acoperim toata gama de materiale corporate: carti de vizita, mape, foi cu antent, brosuri, calendare etc. Toate la calitate exceptionala. De asemenea, creeem solutii de ambalare pentru produse complexe sau pentru cadourile corporatiste. (mai mult)

Contact

+40 [0]21 320 42 01
+40 [0]21 320 42 02
office@ex-libris.ro

Newsletter