Contact

+40 [0]21 320 42 01
+40 [0]21 320 42 02
office@ex-libris.ro

Newsletter

Arta este in detalii


exlibris finisajeUn tipar bun este un bun inceput. In orice lucrare, finisajele sunt esentiale.  Ele fac ca produsul final sa arate impecabil, sa-si servesca scopul.

In ultimii ani, ne-am straduit in primul rand sa acoperim o gama cat mai larga de finisaje, la o calitate exceptionala. La fel de important pentru noi a fost sa automatizam procesele asftel incat, pe langa calitate, sa putem oferi clientilor nostri volume mari in timp scurt si la costuri competitive.


Hartii speciale. Alte materiale

Avem mii de tipuri de hartie, cu diverse texturi sau grosimi, pe care tiparim la o calitate impecabila. Ne mandrim ca putem tipari pe materiale speciale: folie metalica, PVC sau cartoane de legatorie.

Tipar lenticular

Tiparul lenticular este un finisaj cu rezultate vizuale spectaculoase. Permite suprapunerea mai multor imagini si vizualizarea lor succesiva prin rotirea obiectului. Astfel se obtin ambalaje sau tiparituri creative.

 

Lacuire

Prin aplicarea lacului offset dam stralucire produselor pe care le creem.
Lacul UV accentuaza detaliile si da eleganta materialelor. Putem interveni cu lacuri speciale sau glitter pentru a accentua ca produsul este de lux.

 

Infoliere metalica. Tipar pe metal

Infolierea este un finisaj complex, care creste mult valoarea produsului si ii da stralucire, reflexii interesante si o nota de pretiozitate.

Stantare

Pe scurt, stantarea inseamna posibilitatea de a taia forme complexe in hartie. Pentru ca la noi procesul este automatizat, se mai adauga si alte avantaje: volume mari, timpi record si costuri competitive.

 

Embosare

Emboss-ul scoate in relief un detaliu - un scris, o sigla, un simbol sau alt detaliu semnificativ. Se poate face simplu, pe hartie (ca un timbru sec) sau insotit de tipar si lac selectiv, pentru o mai buna evidentiere.

Lipire si constructie de obiecte

Pentru obiectele noastre standard - digipack-uri, plicuri pentru discuri - lipirea si constructia obiectelor se face automatizat. In cazul obiectelor speciale, fiecare bucata este tratata separat si finisata perfect.

Plastifiere. Falturire. Capsare. Spiralare.

Acestea sunt probabil printre cele dese si mai simple finisaje. Noi facem diferenta prin grija cu care sunt executate si prin capacitatea noastra de a le reproduce rapid in volume mari, cu ajutorul masinilor speciale.

Plastifierea ofera hartiei o tinuta mai ferma si o rezistenta mai mare.  Putem realiza atat plastifiere mata cat si lucioasa, pe hartii si cartoane de diverse grosimi.