Lungul drum de la idee pana la produs  (partea I)

Solutii

Pentru ca multi clienti au nevoie de "o solutie", am inceput de la primul pas al lantului - servicii creative.  Acestea inseamna in primul rand crearea unor obiecte cu niste functii specificate: o colectie cu 10 discuri care sa fie insotita si de o brosura si sa arate bine impreuna, un ambalaj pentru un produs mai inalt, un meniu cu o prindere eleganta, dar care permite si actualizarea periodica a continutului.

Creatie grafica

Creatia grafica acompaniaza design-ul de obiect. Asta pentru ca dupa intrebarea "Cum va arata obiectul?" se naste natural intrebarea "Dar ce punem pe coperta?".
Avem, spre exemplu, o experienta indelungata in designul de ambajale apetisante pentru inghetate. In ultimii ani ne-am specializat in creatia de ambajaje audio-video.

exlibris pretipar

DTP

Desktop publishing-ul este deja partea mai matematica a drumului nostru. Lucrurile trebuie masurate atent, potrivite in coala, verificate sa nu contina cumva elemente care vor aparea prost la tipar. In caz ca vorbim de o brosura, aceasta trebuie montata atent pagina langa pagina, fata cu verso, astfel incat sa se lege bine la sfarsit. Daca vorbim de un obiect cu multe fete, trebuie gandit bine cum se va vedea la final, de pe ce fata il va aborda clientul final, cum il va folosi.

Pregatire de tipar

Aici vorbim deja despre lucruri tehnice: separarea culorilor, producerea placilor tipografice.

 

 

 

 

Contact

+40 [0]21 320 42 01
+40 [0]21 320 42 02
office@ex-libris.ro

Newsletter